Meyer

Beskrivelse

I Meyer handler det kort fortalt om enten at rafle eller lyve sig til et højere resultat end, eller gætte snyd fra, spilleren umiddelbart før en selv.

Selve spillet foregår ved, at alle spillere har en terning liggende foran sig startene på 6 og den startene spiller findes ved at slå en terning, hvor højeste vinder. Første spiller rafler med 2 terninger mellem 2 raflebægere og melder et result ud - enten det terningerne reelt viser eller et bluff - og herefter sendes raflebæger med terninger urystet videre til næste spiller, som enten kan melde bluff og kigge på terningerne eller selv ralfe. Rafler spilleren videre skal dennes udmelding være mindst det samme som den foregående spiller uanset hvad terningerne viser - melder du bluff og kigger på terningerne og den foregående spillers udmelding var korrekt trækkes der point fra din terning, men var udmeldingen bluff skal den snydende spiller trækkes i point.

Hvis man har raflet et dårligt resultat kan man i stedet for at bluffe vælge at rafle en ekstra gang og uden at kigge sende raflebægeret videre med udmeldingen om, at resultatet er det samme eller højere end det foregående. Det er herefter op til den næste spiller at vurdere dit held.

Når der trækkes point fra terningen er det altid 1 point der trækkes pånær når der er udmeldt Meyer hvor der trækkes 2 point.

Spillere ryger ud når sidste point er trukket fra terningen og spillet fortsætter indtil kun 1 spiller har point tilbage.

Rafleværdiernes orden er som følger;
Meyer (1 + 2 hvilket er højeste udmelding)
Lille Meyer (1 + 3)
Par 6
Par 5
Par 4
Par 3
Par 2
Par 1
65 (6 + 5)
64
...
32 (3 + 2 hvilket er laveste udmelding)

Spiltyper

· Terningespil

Deltagere

Minimum 2.

Udstyr

2 raflebægere, 2 terninger samt 1 terninger pr. person.

Variationer

2 raflebægere, 2 terninger samt 1 terninger pr. person.

Billeder

Vurdering

Vurderingen 4 givet af 43 besøgende.

Kommentarer

Kay Kay
13-11-2009 15:21:59

3+1 hedder olsen og er den laveste... Lille Meier 3-1 skulle være den næsthøjeste -aldrig hørt den hjemmelavede regel før - spillet det siden 1972...

Louise
02-12-2010 23:08:20

Jeg har altid spillet med Lille Meyer, for sådan har jeg lært det. Har ALDRIG hørt om Olsen, så skal jeg så kalde det for en hjemmelavet regel?!


Giv vurdering

Klik på ikonerne for at afgive bedømmelse, 1 for dårligst, 5 for bedst.

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din vurdering - forsøg venligst igen.

Vurdering afsendt

Tak for din vurdering - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!


Giv kommentar

Kender du stedet så smid en kommentar afsted med det samme!

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din kommentar - forsøg venligst igen.

Kommentar afsendt

Tak for din kommentar - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!