Whiskey Sour
Ingredienser |
||
|---|---|---|
| 6 | del | Whisky |
| 3 | del | Citronjuice |
| 1½ | del | Sukkerlage |
| ½ | tsk | Æggehvide |
| 1 | dråbe | Angostura Bitters |
| Isterninger | ||
Fremgangsmåde
Hæld Whisky (helst Bourbon), friskpresset Citronjuice, Sukkerlage, Æggehvide samt Angostura i en shaker og ryst det godt sammen, fyldt herefter godt med Isterninger i shakeren og ryst grundigt igen. Hæld blandingen op i et Whiskyglas fyldt med Isterninger.
Serveringsforslag
Serveres afkølet i et Whiskyglas og pyntet med et dessertkirsebær.
Glastype
Whiskyglas
Billeder
Vurdering
Vurderingen 0 givet af 0 besøgende.
Kender du stedet så smid en kommentar afsted med det samme!