Pisco Sour

Ingredienser

3 del Pisco
del Limesaft
del Sukkersirup
½ del Æggehvide
Isterninger

Fremgangsmåde

Sshake Pisco, Limesaft (helst friskpresset, alternativt lelomjuice eller citronsaft), Sukkersirup og Æggehvide (pasteuriseret) rigtig godt sammen så den kommer til at skumme, shakes herefter sammen med lidt Isterninger og si så blandingen op i et Vinglas med et par Isterninger.

Serveringsforslag

Kan med fordel shakes i stuetemperatur, men serveres i et afkølet glas og pyntet med et drys kanel.

Glastype

Vinglas

Billeder

Vurdering

Vurderingen 4,8 givet af 6 besøgende.

Kommentarer

Kathe
07-04-2015 20:22:35

Super god opskrift smager dejlig frisk


Giv vurdering

Klik på ikonerne for at afgive bedømmelse, 1 for dårligst, 5 for bedst.

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din vurdering - forsøg venligst igen.

Vurdering afsendt

Tak for din vurdering - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!


Giv kommentar

Kender du stedet så smid en kommentar afsted med det samme!

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din kommentar - forsøg venligst igen.

Kommentar afsendt

Tak for din kommentar - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!